This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
Parametry Opis
Nazwa botaniczna Cucurbita pepo L.
Rozmiar opakowania 25 kilogramów
Minimalna wielość zamówienia 25 kilogramów
Pochodzenie Austria
Forma Drobny zielonkawy proszek
Dostępność Opakowania zbiorcze, Pod własną marką
Jakość Organiczna oraz konwencjonalna
Okres przydatności do spożycia 18 – 24 miesięcy
Wielkość porcji 15 gramów
Kategoria Proteiny

Opis Produktu

Oferujemy ten superfood, który jest wytwarzany z ekologicznych i surowych nasion dyni. Te pestki dyni są precyzyjnie wyselekcjonowane, a po zmieleniu zamieniają się w drobny zielony proszek.

Dynia, znana również jako Cucurbita pepo L., należy do rodziny Cucurbitaceae i pochodzi z USA i Meksyku. Od tysięcy lat na tym świecie hodowano dynie. Należy do rodziny, która obejmuje arbuz, luffy, dynie, tykwy, ogórki i melony.

Zgodnie z opowieścią o dziękczynieniu, przed przybyciem podróżników do Ameryki, rdzenni Amerykanie używali go jako podstawowego pożywienia. Chociaż zbiory tego niesamowitego jedzenia są krótkie, potrzeba dużo czasu, aby stać się doskonałą dojrzałą dynią.

Jak używać białka dyniowego w proszku

Możesz użyć surowego białka w proszku z pestek dyni do pieczenia lub dodać je do sałatek, karmy dla zwierząt domowych, karmy dla niemowląt, koktajli i odżywek dla sportowców.

Oto wskazówka dla Ciebie! Jeśli zmieszasz to białko w proszku z białkami słonecznika i konopi, uzyskasz lepszą ilość aminokwasów, dzięki czemu możesz uzyskać znacznie większą różnorodność w swoim produkcie.

This website needs you to allow the use of cookies as described in our